Pitkäaikaisen pysäköinnin hinnoittelu on vuorokausiperusteinen, maksu veloitetaan aina täysinä vuorokausina. Pysäköinnin ensimmäiset vuorokaudet ovat suhteessa hintavimmat, vuorokausihinta halpenee pysäköinnin keston pidetessä. Varaamalla pysäköinnin ennakkoon säästät pysäköinnin hinnassa.

Ennakkovaraus veloitetaan aina täysien varattujen vuorokausien mukaan, vaikka poistuisit alueelta ennen varauksesi päättymistä.

Pysäköinnin ennakkovaraushinnat näet Finavian nettisivujen ennakkovaraussivulta, valitsemalla haluamasi sisään- ja ulosajoajon ja kilkkaamalla sen jälkeen "Etsi pysäköintialue". Tämän jälkeen sivusto näyttää eri pysäköintialueiden ennakkovaraushinnat valitsemallasi ajalla.