Junien kaukoliikennettä operoi VR. Kaukoliikenteen lipun voit ostaa kätevästi lentoasemalta tai puhelimella/tietokoneella. Voit ostaa lipun junaan Helsinki-Vantaan lentoasemalla seuraavista paikoista:

- VR:n mobiilisovelluksella tai VR:n verkkosivuilta.

- Juna-aseman laiturialueelta VR:n vihreistä lippuatomaateista.

- R-kioskilta, terminaalin tuloaulasta.

Lentoasemalta operoivat paikallisjunat. Voit vaihtaa kaukoliikennejunaan kätevästi esimerkiksi Tikkurilassa, Pasilassa tai Helsingin Päärautatieasemalla. Lentoaseman juna-asemalta matka Tikkurilaan lähijunalla kestää noin 10 minuuttia ja Helsingin Päärautatieasemalle 30 minuuttia.

Voit ostaa junaliput koko matkalle suoraan VR:ltä, valitsemalla lähtöpisteeksi lentoaseman. Saat tällöin lähiliikenteen lipun sekä kaukoliikenteen lipun samalla ostotapahtumalla.