P1 Premium, P2 ja Pikaparkki

Pysäköintialueilla P1 Premium, P2 ja Pikkaparkki on käytössä Moovy-järjestelmä.


Pysäköintitapahtuma käynnistyy automaattisesti rekisterikilven kameratunnistuksella sisäänajon yhteydessä. Kun olet poistumassa alueelta, voit maksaa pysäköinnin maksuautomaatilla pysäköintihallin hissiaulassa tai terminaalin sisällä. Muista ottaa ajoneuvon rekisterinumero muistiin pysäköinnin maksamista varten. 


Vaihtoehtoisesti voit ladata puhelimeesi Moovy-sovelluksen, jolloin pysäköintimaksu veloittuu automaattisesti sovelluksen kautta.


Käteismaksu onnistuu pysäköinnin neuvontapisteellä terminaalin tuloaulassa.


Maksun jälkeen ulosajopuomi avautuu automaattisesti. 


Kaikilla pysäköintialueilla läpiajo on maksuton, kun ajaa 10 minuutin sisällä alueelta ulos. Tällöin maksuautomaatilla ei tarvitse käydä.


P3, P4 ja P5


Saat sisäänajaessa puomilaitteesta pysäköintilipun, joka maksetaan pysäköintialueelta poistuttaessa.


Voit maksaa pysäköinnin pysäköintialueella keltaisiin maksuautomaatteihin joko käteisellä tai sirullisella maksukortilla. Pysäköintialueiden ulosajoissa on myös mahdollisuus korttimaksuun. Lisäksi maksu onnistuu pysäköinnin neuvontapisteellä tuloaulassa. 


Kaikilla pysäköintialueilla läpiajo on maksuton, kun ajaa 10 minuutin sisällä alueelta ulos. Tässä tilanteessa lippua ei tarvitse käyttää maksuautomaatissa.


Jos olet varannut parkkipaikan ennakkoon verkkosivujemme kautta, voit lähtiessäsi ajaa suoraan ulosajopuomille. 


Sisään- ja ulosajopuomeilta sekä maksuautomaateilta löytyy puhelinpainike, jolla saat tarvittaessa yhteyden pysäköinnin valvomoon.