P1 Premium, P2 ja pikaparkki alueet

P1 Premium, P2 ja pikaparkki pysäköintialueilla on käytössä Moovy-sovellus


Pysäköintiaika käynnistyy automaattisesti rekisteritunnuksen luvulla sisäänajon yhteydessä. Voit maksaa pysäköinninmaksuautomaatteihin pysäköintihallien hissiaulassa tai terminaalin sisällä tai Moovy -mobiilisovelluksella. Muista ottaa ajoneuvon rekisterinumero muistiin pysäköinnin maksamista varten. Lähtiessäsi alueelta puomi nousee automaattisesti. Läpiajo on maksuton, kun ajaa 10 minuutin sisällä alueelta ulos. Tällöin maksuautomaatilla ei tarvitse käydä. 


P3, P4 ja P5 alueet


Saat sisäänajaessa puomilaitteesta pysäköintilipun, joka maksetaan pysäköintialueelta poistuttaessa.


Voit maksaa pysäköinnin pysäköintialueella keltaisiin maksuautomaatteihin joko käteisellä tai sirullisella maksukortilla. Pysäköintialueiden ulosajoissa on myös mahdollisuus korttimaksuun. Lisäksi maksu onnistuu myös pysäköinnin palvelupisteellä tai puhelimella. Puhelimella skannataan pysäköintilipun viivakoodi ja maksun voi suorittaa luottokortilla, verkkopankkien tunnuksilla tai MobilePay-palvelua käyttäen. Läpiajo on maksuton, kun ajaa 10 minuutin sisällä alueelta ulos. Tässä tilanteessa lippua ei tarvitse käyttää maksuautomaatissa.


Jos olet varannut parkkipaikan ennakkoon nettipalvelumme kautta, voit lähtiessäsi ajaa suoraan ulosajopuomille. Pysäköintiä ei siinä tapauksessa tarvitse erikseen käydä maksamassa.