Liikkumisesteisen pysäköintitunnuksella voi pysäköidä veloituksetta neljän tunnin ajaksi. Yli neljän tunnin mittaisten pysäköintien hinta määräytyy kunkin pysäköintialueen hinnaston mukaisesti. Maksu tulee maksaa pysäköintialueen maksuautomaatilla. Kun haluat päättää lyhytaikaisen pysäköintisi, esitä liikkumisesteisen pysäköintitunnuksesi Finavian neuvontapisteellä, joka sijaitsee tuloaulassa. Sen jälkeen voit palata autollesi ja ajaa ulos pysäköintihallista. Huomioi, että kuvattoman liikkumisesteisen pysäköintitunnuksen kanssa tulee mukana olla myös kuvallinen henkilötunnus.


Kun pysäköinti on vähintään vuorokauden mittainen, voit varata pysäköinnin ennakkoon, jolloin hinta on edullisempi.


Lisätietoa


Jos liikkuminen on vaikeaa, myös toinen henkilö voi asioida neuvonnassa puolestasi. Hänellä pitää olla parkkilipun tai rekisteritunnuksen lisäksi liikkumisesteisen pysäköintitunnus, sekä tunnuksenhaltijan lentolippu.

Kun pysäköit autosi puomittamattoman alueen liikkumisesteiselle tarkoitetulle paikalle, jätä pysäköintitunnus auton sisälle näkyvälle paikalle, esimerkiksi tuulilasin alle.


Neuvomme mielellämme lisää pysäköintiin liittyen myös puhelimitse 0200 14636 (24h, pvm/mpm) sekä yhteydenottolomakkeen kautta.