Helsinki-Vantaan lentoaseman pysäköinnin ennakkovarauksen voit tehdä jopa 6 kk etukäteen, kuitenkin viimeistään 2 tuntia ennen saapumistasi. Varauksen vähimmäiskesto on yksi vuorokausi ja enimmäiskesto 45 vuorokautta. Jos haluat pysäköidä pidemmäksi aikaa, saat lisätietoja pysäköinnin asiakaspalvelusta puhelimitse 0200 14636 (24h, pvm/mpm) tai jättämällä tiedustelulomakkeen verkkosivuilla.

Varaamalla ennakkoon varmistat pysäköintipaikan haluamaltasi alueelta. Yksittäistä pysäköintipaikkaa tai sähköauton latauspaikkaa ei voi varata ennakkoon.

 

Ennakkovaraussivulla valitaan pysäköintiaika ja -alue. Huomioithan, että ennakkovaraus on aina vuorokausipohjainen. Maksat aina koko vuorokaudesta, vaikka et pysäköisikään täyttä vuorokautta. Onnistuneet maksun jälkeen saat varauksesta vahvistussähköpostin. Mikäli ennakkovaraukseen on lisätty auton rekisterinumero, sisäänajopuomi avautuu automaattisesti sisäänajon yhteydessä. Jos puomi ei avaudu automaattisesti, saat asiakaspalveluun yhteyden puomilaitteen puhelinpainikkeella.

Kun poistut pysäköintialueelta, puomit avautuvat automaattisesti rekisterinumeron perusteella.

Ongelmatilanteissa, olethan yhteydessä pysäköintipalveluun ottamalla yhteyttä sisään- tai ulosajopuomin puhelinpainikkeella. 


Siirry pysäköinnin ennakkovaraukseen tästä.