Helsinki-Vantaan lentoaseman pysäköinnin ennakkovarauksen voit tehdä jopa 6 kk etukäteen, kuitenkin viimeistään 2 tuntia ennen saapumistasi. Varauksen vähimmäiskesto on yksi vuorokausi ja enimmäiskesto 45 vuorokautta. Jos haluat pysäköidä pidemmäksi aikaa, saat lisätietoja pysäköinnin asiakaspalvelusta puhelimitse +358 20 708 3200 tai jättämällä tiedustelulomakkeen verkkosivuilla.

Varaamalla ennakkoon varmistat pysäköintipaikan haluamaltasi alueelta. Yksittäistä pysäköintipaikkaa tai sähköauton latauspaikkaa ei voi varata ennakkoon.

 

Ennakkovaraussivulla valitaan pysäköintiaika ja -alue. Huomioithan, että ennakkovaraus on aina vuorokausipohjainen. Maksat aina koko vuorokaudesta, vaikka et pysäköisikään täyttä vuorokautta. Onnistuneet maksun jälkeen saat varauksesta vahvistussähköpostin. Mikäli ennakkovaraukseen on lisätty auton rekisterinumero, sisäänajopuomi aukeaa automaattisesti sisäänajon yhteydessä. Mikäli puomi ei aukea automaattisesti saat asiakaspalveluun yhteyden puomilaitteen puhelinpainikkeesta.

Kun poistut pysäköintialueelta, puomit avautuvat automaattisesti rekisterinumeron perusteella.

Ongelmatilanteissa, olethan yhteydessä pysäköintipalveluun soittamalla +358 20 708 3200 tai ottamalla yhteyttä sisään- tai ulosajopuomin puhelinpainikkeesta.