Helsinki-Vantaan lentoaseman pysäköintiin voit tehdä ennakkovarauksen aikaisintaan kuusi (6) kuukautta ennen ja viimeistään kuusi (6) tuntia ennen sen alkamisaikaa. Varauksen vähimmäiskesto on yksi vuorokausi ja enimmäiskesto 45 vuorokautta. Jos haluat pysäköidä pidemmäksi aikaa, otathan yhteyttä pysäköinnin palvelunumeroon 020 708 3200.

Ennakkovaraussivulla valitaan pysäköintiaika ja -alue. Maksun jälkeen saat varauksesta QR-koodin sähköpostitse ja tekstiviestinä. Mikäli ennakkovaraukseen on lisätty auton rekisterinumero, sisäänajopuomi aukeaa automaattisesti sisäänajon yhteydessä. Mikäli puomi ei aukea automaattisesti näytäthän laitteeseen sähköpostin QR-koodia. Ota automaatin tulostama parkkilippu ja säilytä se pysäköinnin ajan. Ulosajo onnistuu rekisterinumerontunnistuksella tai parkkilipulla.