Helsinki-Vantaan lentoaseman pysäköinnin ennakkovarauksen voit tehdä jopa 6 kk etukäteen, kuitenkin viimeistään 2 tuntia ennen saapumistasi. Varauksen vähimmäiskesto on yksi vuorokausi ja enimmäiskesto 45 vuorokautta. Jos haluat pysäköidä pidemmäksi aikaa, saat lisätietoa pysäköinnin asiakaspalvelusta puhelimitse 0200 14636 (24h, pvm/mpm) tai täyttämällä tiedustelulomakkeen Fianavian verkkosivuilla.

Varaamalla ennakkoon säästät pysäköinnin hinnassa ja varmistat pysäköintipaikan haluamaltasi alueelta. Yksittäistä pysäköintipaikkaa tai sähköauton latauspaikkaa ei voi varata ennakkoon.


Pääset tekemään pysäköinnin ennakkovarauksen Finavian verkkosivuilla. Valitse ensin pysäköintiaika ja -alue, jonka jälkeen pääset täyttämään varaajan tiedot ja suorittamaan maksun. Onnistuneen maksun jälkeen saat varauksesta vahvistussähköpostin. 


Saapuessasi pysäköimään, avautuu pysäköintialueen sisäänajopuomi automaattisesti rekisterikilven kameratunnistuksella. Jos puomi ei avaudu automaattisesti sisään- tai ulosajolla, saat asiakaspalveluun yhteyden puomilaitteen puhelinpainikkeella.


Huomioithan, että pitkäaikaisen pysäköinnin hinnoittelu on vuorokausiperusteinen. Maksu veloitetaan aina täysien vuorokausien mukaan.