Matkustaja voi kahvila- ja ravintolapalveluidemme lisäksi rentoutua esimerkiksi olohuone Majassa, Aukiolla tai Go Sleep uniputkissa.

Olehuone Maja on tila, jossa voi rentoutua ja verrytellä ennen lentomatkaa. Käytössä ovat mm. joogahuone, puolapuut, tasapainoilupuomi ja rennot lepotuolit. Maja sopii sekä aikuisille, että lapsille. Sijainti portilla 52.

Aukiolla voi rentoutua nauttien luonnon tunnelmasta ja vaikkapa eväshetkestä. Istuimissa on sähköpistokkeet laitteiden latausta varten. Aukion laidoilla palvelevista ravintoloista ja myymälöistä löytyy monipuoliset tuliaiset ja apu pieneen sekä suureen nälkään. Sijainti lähellä porttia 40.

Go Sleep uniputkessa voi levätä tai työskennellä rauhassa muiden katseilta ja hälinältä. Istuimen alla on säilytystila, jonne käsimatkatavarat voi sujauttaa lepohetken ajaksi. Uniputkesta löytyvät myös pistoke ja USB-liitäntä. Sijainti portilla 28, 3. kerros.